Forfall/Termin

rolf.livendahl-at- gmail.com 
sms 97687051 for forfall

 

opplæring kl 1730-1830

Torsdag 2 Mars Utsatte partier.Konrad(D) R6

Tirsdag 7 mars KM Langsjakk R6/7

Tirsdag 14 mars Vårlyn 10 runder

Torsdag 23 mars KM Langsjakk R7/8

Lørdag 25 Mars ØM Sjakk

Søndag 25 Mars ØM Sjakk

Torsdag 30 Mars KM Langsjakk R8/9 

Torsdag   6 April(sjakk for hjemmesitterne)?

Torsdag  13 April KM Langsjakk Runde 9/10

Shirov - partier og bilder

For noen uker siden publiserte ruchess.ru en intervju med Alexei Shirov. Han forteller om sine problemer i det latviske sjakkforbundet (Andris Ozols) og at han ønsker å spille for Spania igjen. Shirov er fortsatt spansk statsborger men bor i Latvia som gjør det nesten umulig å spille for det spanske landslaget for Shirov siden FIDE krever ganske mye penger. Her snakker vi nok om 30.000 Euro (les her).
I intervjuet forteller Shirov om turneringene i Jurmala og viser et parti Tal spilte mot Thomas Casper i Jurmala i 1987 (remis). Casper er fra DDR og som ungdom heiet jeg på ham. Jeg ble kjent med han i Jurmala i fjor og fikk han som motstander i 1. runde. En stor opplevelse, særlig siden jeg holdt han til remis. Det ser dessverre sånn ut at det blir det siste året Shirov organiserer disse turneringene i Jurmala. Thomas Casper er blant deltakerne i år også.
Alexei Shirov er selvfølgelig interessert i at så mange som mulig deltar. Bare si ifra hvis du ønsker deg dit. Jeg skrev litt mer om turneringene her.

Foto: Sigmund Lunde, Dag Andersen, Holger Blauhut

Legg til kommentar